Kaatje Jans Roosendaal Geopend
Kaatje Jans Geldrop Heropening

Feestelijke heropening specialiteitenwinkel Kaatje Jans Geldrop

Lowie d’ Hooghe

GELDROP – Slechts 4 dagen hebben de eigenaar Peter ter Haar en zijn team nodig gehad om hun delicatessenwinkel Kaatje Jans, aan de Heuvel 80 in Geldrop, te verbouwen, te laten voldoen aan de modernste eisen en geheel opnieuw in te richten. Afgelopen vrijdag werd de winkel feestelijk heropend met speciale kortingsacties en een rad van fortuin. Door daaraan te draaien konden klanten van Kaatje Jans leuke prijzen winnen om het tijdelijke ongemak te compenseren en hernieuwd kennis te maken met de mooie, gerestylede, winkel.

Het is al weer tien jaar geleden dat Peter ter Haar van Enschede naar Geldrop verhuisde om zijn droom, een fijne winkel realiseren voor kaas en delicatessen, waar te maken. Dat zijn winkel al na nauwelijks 1 ½ jaar door branchegenoten tot topspeciaalzaak werd uitgeroepen was natuurlijk al een geweldige opsteker maar belangrijker was dat zijn clientèle al snel, en nu na tien jaar nog steeds, de weg naar zijn zaak wisten te vinden. Eigenlijk ook weer niet zo verwonderlijk want Kaatje Jans is nog steeds hét adres voor de meest smakelijke delicatessen. In de winkel zijn, naast een ruim aanbod kazen uit binnen- en buitenland, ook altijd vleeswaren van topkwaliteit verkrijgbaar. Nieuw zijn de boerenkazen Italia, een handgemaakte boerenkaas met Italiaans garnituur of de “Fine Greko”, een heerlijke mild belegen kaas met fenegriek. En niet te vergeten de vers gebrande noten en overheerlijke bonbons die nauwelijks aanbeveling nodig hebben.

Voor liefhebbers van verrassend lekkere, eerlijke en verse producten heeft Kaatje Jans ook na de verbouwing weer alles in huis. Het is jammer genoeg alleen nog even wachten op een nieuw gedeelte van de glazen pui die helaas gesneuveld is tijdens een recente inbraak. Maar gelukkig ziet het interieur er weer tiptop uit. Het is dus weer als vanouds genieten van de heerlijkste patés, salades, olijven en tapenades van Kaatje Jans. En natuurlijk kunt u er ook weer terecht voor bijpassende wijnen en diverse, ook naar eigen wens samen te stellen, cadeaupakketten. Goed om te weten in het zicht van de komende feestdagen en jaarwisseling nabij. Het heerlijk avondje is niet gekomen maar was er altijd al bij Kaatje Jans.

Openingsacties en Klantenproeverij.

Met de recente verbouwing van zijn zaak heeft Peter er niet alleen voor gezorgd dat de complete koelinstallatie is vervangen door een nieuwe, milieubewuste en energiezuinigere installatie maar is deze gelegenheid is ook aangegrepen om een mooie ruime broodjescorner te realiseren. Hier worden elke dag de heerlijkste verse broodjes gemaakt om mee te nemen. Om de heropening ook met u te vieren gaat Kaatje Jans de komende periode nog eens extra feestelijk uitpakken. Met vele speciale aanbiedingen en leuke winacties voor alle klanten. Zo blijft het Rad van Avontuur, waarmee verschillende prijzen gewonnen kunnen worden, nog tot en met donderdag 1 december staan. Daarnaast is er a.s. vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur een chef-kok in de zaak aanwezig die, afhankelijk van de score die u met een dobbelsteen gooit, de lekkerste hapjes als o.m. mini-carpaccio’s en ossenstaarttaartjes voor u komt maken.

 Verwen uzelf en uw gasten met Kaatje Jans.

Heel veel klanten uit Geldrop en omstreken schijnen inmiddels wel te weten dat Kaatje Jans veel meer is dan een zaak alleen voor kaas. Regelmatig gaan zij er dan ook op ontdekkingsreis en laten zich verrassen met de lekkerste delicatessen en inspireren door de leukste cadeau ideeën.

Voor hen is het fijn om te weten dat vanaf nu het complete team van Kaatje Jans, dat naast Peter bestaat uit Mieke, Linde en Wilko, weer klaar staat om u in de vernieuwde winkel met raad en daad te helpen een keuze te maken uit het overweldigende aanbod aan lekkernijen.

 U vindt de vernieuwde Kaatje Jans aan de Heuvel 80 in Geldrop, vlak bij het parkeerterrein in het centrum en achter de kerk, tegenover de ingang van Albert Heijn. Voor vragen is Kaatje Jans te bereiken via Tel. 040 - 286 23 84. De openingstijden zijn: maandag van 10.00 – 18.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur en op zaterdag van 08.00-17.00 uur. ’s Zondags is Kaatje Jans gesloten. Zie voor meer informatie ook website: www.kaatjejans.nl of stuur een mailtje naar: admin@petergeldrop.nl 

 
Nieuwe Winkel te Oosterhout

Op 29 juli a.s. opent Kaatje Jans Corrie Oomen haar deuren!

Op 29 juli a.s. opent de nieuwste Kaatje Jans in Oosterhout haar deuren, de delicatessenzaak is gevestigd in het winkelcentrum Zuiderhout 12 in Oosterhout en zal gerund worden door Corrie Oomen.

Even voorstellen:
“Mijn naam is Corrie Oomen, ik ben 54 jaar oud, getrouwd en heb een 16-jarige dochter. In het verleden heb ik zelfstandig een grotere campingwinkel gerund. Door dat ik ervoor koos destijds samen met mijn man onze dochter op te voeden ben ik daarna enige tijd in loondienst gaan werken. Het ondernemersbloed bleef echter kriebelen, eens een ondernemer altijd een ondernemer! Inmiddels is onze dochter 16 jaar, voor mij is dit nu het juiste moment om weer een eigen zaak te gaan beginnen. Ik wil graag een delicatessenzaak wegzetten waarin ik de sfeer, beleving van het vers, maar vooral de gastvrijheid naar u als klant laat samenkomen. Voor broodbeleg tot en met een feestje kunt u terecht bij ons. Persoonlijk is mijn motto je moet altijd het beste uit jezelf halen en daarvoor gaan. De kans om een bedrijf zoals Kaatje Jans neer te kunnen zetten zal ik dan ook ten volle benutten!”

De winkel: Een nieuwe winkel op een perfecte locatie met voldoende gratis parkeerplaatsen, dat moet goedkomen. Het assortiment van Kaatje Jans Oosterhout bestaat uit binnen- en buitenlandse kazen, binnen- en buitenlandse vleeswaren, salades en patés, mediterrane specialiteiten, gegrilde kipproducten, noten en zuidvruchten en bonbons. Ook voor heerlijke wijnen en Portsoorten kunt u terecht. Net als bij alle Kaatje Jans winkels heeft ook deze winkel een uitgebreid assortiment belegde broodjes. Want wie kan er beter een broodje beleggen met zoveel lekkers dan Kaatje Jans!

Ook voor een smakelijk cadeaupakketje met o.a. kaas & delicatessen kunt u kiezen uit diverse voorbeelden, maar zelf samenstellen is natuurlijk ook mogelijk.

Kaatje Jans Oosterhout is open van:

Maandag         13.00 – 18.00 uur

Dinsdag           08.30 – 18.00 uur

Woensdag       08.30 – 18.00 uur

Donderdag      08.30 – 18.00 uur

Vrijdag             08.30 – 20.00 uur

Zaterdag          08.30 – 18.00 uur

 
Nieuwe Kaatje Jans

Geleen is nu ook een prachtige Delicatessenwinkel rijker

Op vrijdag 22 mei jl. opende: “Kaatje Jans Geleen” haar deuren aan de Annastraat in het centrum van Geleen.

Gerty Pappers, de eigenaresse is geen onbekende in het ondernemers wereldje, het ondernemen is haar met de paplepel ingegeven. Na toch enkele jaren voor een “baas” gewerkt te hebben besloot Gerty dat het tijd werd voor een compleet nieuwe uitdaging, het ondernemersbloed kriebelde nog steeds. Toch al altijd bezig met “lekker eten” besloot Gerty om zich nog meer te gaan bekwamen in het delicatessen vak en dat in de ruimste zin. Het stond voor haar al snel vast dat ze graag wilde samenwerken met een leverancier die haar buiten een groot assortiment ook kon ondersteunen in de training, reclame en begeleiding en steeds met noviteiten kwam. Na een grondige en lange stage periode vond Gerty zich klaar voor deze nieuwe uitdaging. Haar eigen Delicatessenwinkel, en zie, Kaatje Jans Geleen werd op 22 mei een feit.

Een ruime winkel op een perfecte locatie met voldoende parkeerplaatsen, dat moet goedkomen. Met open armen hebben de omliggende winkeliers deze nieuwe onderneemster ontvangen. Het assortiment van Kaatje Jans Geleen bestaat uit Hollandse en Buitenlandse kazen, tapas & olijven, noten, zuidvruchten en chocolade. Ook voor heerlijke wijnen en Portsoorten kunt u terecht. Net als bij alle Kaatje Jans winkels heeft ook deze winkel een uitgebreid assortiment belegde broodjes. Want wie kan beter een broodje beleggen met zoveel lekkers dan Kaatje Jans.

Ook voor een smakelijk cadeaupakketje met o.a. kaas & delicatessen kunt u kiezen uit diverse voorbeelden, maar zelf samenstellen is natuurlijk ook mogelijk. Kaatje Jans Geleen is open van dinsdag Tm vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 09.00 tot 16.00 uur.
Eerlijk, heerlijk eten bij Kaatje Jans Vught

In augustus 2012 nam Ted den Boogert ‘Kaatje Jans’ over, samen met zijn vrouw Annet die, naast haar vaste baan in het onderwijs, tevens met regelmaat op woensdagmiddag en zaterdag in de zaak te vinden is. Ted den Boogert besloot het roer volledig om te gooien toen het werk als bedrijfsleider van een ingenieursbureau hem niet meer de voldoening bracht die hij zocht. De wens weer volop met plezier naar het werk te gaan kreeg invulling toen de overname van Kaatje Jans in beeld kwam. Intussen is het huis in Breda verkocht en binnenkort zullen Annet en Ted hun woonplaats inruilen voor Vught. Al bij de overname van de zaak wist Ted dat de verhuizing van Kaatje Jans naar de nieuwe locatie op stapel stond. Een hele uitdaging! En het resultaat mag er zijn. Een ruime, moderne winkel met goed zicht op het gehele aanbod.

Eerlijke pure producten
De slogan ‘Eerlijk, heerlijk eten’ is gebaseerd op de eerlijke prijs die voor de producten betaald wordt aan de leveranciers, die op hun beurt eerlijke, pure producten leveren. “En dat proef je”, zegt Ted den Boogert, “Kaatje Jans heeft een groot assortiment verse producten, waaronder een grote variatie aan Hollandse kazen, buitenlandse kazen, vleeswaren en patés uit diverse landen, salades, mediterrane producten, vers gebrande noten, wijn, de beroemde Cerisette bonbons uit Oisterwijk en verschillende eigen huisspecialiteiten. Om de twee weken hebben wij nieuwe aanbiedingen met nieuwe producten die wij de klant graag laten proeven. We vinden dat ook heel belangrijk om ze zo te overtuigen van het verschil. Tevens hebben wij de lekkerste luxe belegde broodjes, die nu ook online te bestellen zijn via www.kaatjejansvught.nl. Specialiteit is het stokbroodje Carpaccio, belegd met groene pesto, rucola salade, rosbief, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en Parmezaanse kaassnippers. Natuurlijk kan de klant ook broodjes samenstellen naar eigen wens. Er is een zithoek in de zaak waar geluncht kan worden. En voor bijvoorbeeld een aangeklede borrel leveren wij naast de broodjes ook tapas, kaasplateaus, wijn en noten aan huis”.

Bourgondische pakketten
In de zaak zijn tevens Bourgondische pakketten, cadeaubonnen en cadeau artikelen te verkrijgen. Ted den Boogert, “Wij streven ernaar de klant blij de deur uit te laten gaan, het moet een feest zijn hier te komen en heerlijke artikelen te kopen”. De ambitie voor de nabije toekomst is het assortiment uit te breiden met traiteurgerechten. Puur en vers natuurlijk. Hoe heerlijk is het tijdens een zwoele zomeravond te genieten van een glaasje rosé met een lekker stukje boerenkaas en mediterrane tapas. Maar ook als het geen zomer is kunt u genieten, de producten van Kaatje Jans zijn er voor u het hele jaar door! Het adres Raadhuisstraat 3c, 5261 EH Vught, telefoon: 073-6565343.www.kaatjejansvught.nl, info@kaatjejansvught.nl , ook op Facebook te volgen

(Klaverblad 28/05/2014)
Op vakantie?

Neem uw vertrouwde Kaatje Jans kaas mee op vakantie. Vraag in de winkel of ze de kaas voor u vacumeren zodat u hem probleemloos mee op reis kunt nemen. Heerlijk op vakantie met het "lekkere" van thuis!

 
Kaatje Jans Vught verhuisd

De Kaatje Jans vestiging aan de Marktveldpassage is m.i.v. vrijdag 9 mei verhuisd naar een nieuwe locatie. Ted en Annet den Boogert hebben een prachtige winkel gevonden in de Raadhuisstraat, nummer 3c. Vanaf heden zijn er bij Kaatje Jans Vught ook belegde broodjes te bestellen via www.kaatjejansvught.nl of www.belegdebroodjesvught.nl.
Kaatje Jans Rijk aan Smaak helemaal thuis in nieuwe winkel

 

Op 6 november van het vorig jaar openden Alex van Loon en Serv Labrijn hun delicatessenzaak Kaatje Jans Rijk aan Smaak in de Kromme Elleboog (tussen Markt en Hema)en nu al spreken ze van een succes. “Wijchen is voor ons een warm bad, we zijn hier nog veel fijner ontvangen dan we verwacht hadden en van heel veel mensen die hier in de winkel komen , horen we: dit had Wijchen echt nodig. Dat zeggen wij niet, dat horen we van onze klanten”.


Het volledige artikel kunt u hier lezen:
Artikel_Rijk_aan_Smaak.pdf

 
Kaatje Jans Geldrop ontvangt certificaat

Ondernemer Peter ter Haar van Kaatje Jans Geldrop is onlangs gecerftificeerd tot officiele Foodspecialiteitenwinkel, hiermee voldoet de winkel aan de kwaliteitseisen van Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland.

"Met dit certificaat bewijs ik dat ik aan alle eisen voor het vakmanschap voldoe en dat ik me met mijn medewerkers continu inspan om mijn klanten op de juiste manier te helpen bij hun aankopen". Aldus Peter ter Haar.Hier kunt u het nieuwsbericht lezen uit Middenstandsbelangen:
Middenstansbelangen_19_november_2013.pdf
Kaatje Jans Dommelen verbouwd


De verbouwing is klaar en de winkel ziet er prachtig uit!

Kom snel en neem een kijkje!
Kaatje Jans Kerstpakketten


Vanaf heden weer in uw Kaatje Jans winkel verkrijgbaar:
De leukste en lekkerste kerstpakketten!

Hieronder kunt u onze folder downloaden:

Geschenkfolder_2013_kaatje_jans.pdf
Opening Kaatje Jans Rijk aan Smaak

Nieuwe Kaatje Jans:

Rijk aan Smaak i
n Wijchen


En weer heeft Kaatje Jans er een nieuwe vestiging bij, deze keer in het Gelderse Wijchen.

Kaatje Jans Rijk aan Smaak opent op 6 november haar deuren. Deze Rijk aan Smaak zal worden gerund door Alex en Serv, zij staan te popelen om u te mogen begroeten in hun nieuwe winkel (gevestigd aan de Spoorstaat nr. 5 ).
Kaatje Jans Dommelen

Kaatje Jans Dommelen gaat verbouwen!

Kempener_Koerier_21_november_2012_Kaatje_Jans_Dommelen.pdf
Kaatje Jans Oss Verhuisd

De Kaatje Jans vestiging aan de Schaepmanlaan is m.i.v. maandag 2 juli verplaatst naar een nieuwe locatie. Mark Vos de eigenaar van Kaatje Jans heeft een geschiktere winkel gevonden in de drukke winkelstraat Burgwal 8. Een perfecte ruime winkel waarin Mark en Rita Vos een groter assortiment delicatessen heeft gepresenteerd. Ook vindt u bij Kaatje Jans buiten delicatessen het groot & klein brood van bakkerij Strik. Dagelijks vers gebakken en vers voor u gesneden waar u bijstaat.

Ook heeft Kaatje Jans Mark Vos het delicatessen assortiment uitgebreid met o.a. Cerisette bonbons, heerlijke courante wijnen en Buitenlandse kazen. Dat u bij hem terecht kunt voor de heerlijkste Noord Hollandse en Boerenkazen, een uitgelezen assortiment verse snij vleeswaren en vers gebrande noten, wist u al. U kunt gratis parkeren tot 09.00 uur bij hem voor de deur, dus even snel een brood, kaas en vleesbeleg halen moet geen probleem zijn. De ondernemers aan de Burgwal zijn erg blij met de nieuwe winkel van Kaatje Jans en verwelkomen hun collega in de straat.
Kaatje Jans in St. Willebrord

En weer heeft Kaatje Jans er binnenkort een nieuwe vestiging bij, deze keer in St. Willebrord.

Kaatje Jans in St. Willebrord zal op 9 december a.s. haar deuren openen. Deze Kaatje Jans zal worden gerund door Jan-Bert en Jacqueline Lanen. De winkel zal een volwaardig Kaatje Jans assortiment gaan voeren. Jan-Bert en Jacqueline hebben er zin in en hopen u vanaf 9 december a.s. te mogen begroeten in hun nieuwe winkel (tussen Zeeman en fietsenzaak Bressers). Kijkt u voor openingstijden en adresgegevens bij de gegevens per vestiging.

Let op: tijdens de openingsweek zijn er spectaculaire aanbiedingen!
Prijswinnaar VandenBeld verwenweekend bekend

Kaatje Jans heeft de gelukkige winnaar bekend gemaakt van het weekend verwenarrangement bij de wijnmakers van VandenBeld in Frankrijk.

De gelukkige zijn de Fam Louppen uit Landgraaf.

 

Zij worden in de watten gelegd op het domein van Erica en Michel VandenBeld.De organisatie achter Kaatje Jans, de ondernemers van kaatje Jans en Michel en Erica voeren deze mensen mee op hun wijnreis naar de Bergerac, de streek waar het domein ligt pal naast de beroemde wijngaarden van de Bordeaux waaronder Saint Emillion en Pomerol. De reis op eigen gelegenheid wordt geheel vergoed en voor onderweg wordt gezorgd voor een picknickmand met heerlijke lekkernijen om de reis en het vooruitzicht nog aangenamer te maken.Op het domein wacht ze een warm onthaal door de hartelijke familie VandenBeld die ze zal rondleiden op de wijngaard. Diverse proeverijen met daarbij culinaire traktaties uit Erica’s keuken vallen hen ten deel. Slapen in een van de zeer fraaie en charmante chambres en een tour langs de Grand Cru’s van de Bordeaux maken het geheel compleet.

 

Kaatje Jans feliciteert de familie Louppen met hun prijs en we zien hun reisverslag graag tegemoet.
Kaatje Jans met aangepast assortiment in Deurne

Donderdag 3 november 2011 heeft Kaatje Jans haar deuren in Deurne geopend!

Naast het vertrouwde assortiment bieden we u een ruim assortiment belegde broodjes en iedere dag verse echte Limburgse vlaaien. Kaatje Jans in Deurne wordt gerund door Roy en Bianca Scheeren.

Let op: tijdens de openingsweek zijn er spectaculaire aanbiedingen!

 
2 nieuwe vestigingen in Breda

Kaatje Jans heeft 2 nieuwe vestigingen geopend in Breda. Naast Hoge Vught nu ook op het Valkeniersplein en in Princenhage!

Kaatje Jans Valkeniersplein heeft op 21 juli haar deur geopend in het pand waar tot nu toe Thijs Hoff kaasspecialiteiten gevestigd was. Deze winkel wordt overgenomen door Hendrik en Marcella van Strien en zal de komende maanden langzaam omgebouwd worden tot een Kaatje Jans winkel. Het huidige assortiment blijft gehandhaafd en wordt uitgebreid en aangevuld tot een volledig Kaatje Jans assortiment.

Kaatje Jans Princenhage is per 1 september geopend op de Haagsemarkt 10. Na een aantal jaren weg te zijn geweest uit Princenhage gaan Barry en Claudia Nouwens Kaatje Jans weer terug brengen op een plaats waar zij zeker thuis hoort.

Let op: tijdens de openingsweek zijn er spectaculaire aanbiedingen!
Maak kans op een geheel verzorgd weekend!

Bij aankoop van 1 doos VANDENBELD wijn maakt u kans op een geheel verzorgd weekend voor 2 personen naar het wijndomein van VANDENBELD in Frankrijk.

U wordt daar hartelijk ontvangen door de familie van den Beld en gaat genieten van:

2 overnachtingen in een luxe kamer inclusief ontbijt, lunch en diner, rondleiding in de wijngaard, citytour naar de Grand Cru's in de omgeving. Voor onderweg krijgt u een goed gevulde picknickmand mee en u ontvangt een vast bedrag voor de reiskosten.

Vul de kanskaart in en wie weet bent U een gelukkige winnaar die in oktober naar Frankrijk gaat!

Doe nu mee!
Proefdoos

Maak nú voordelig kennis met de wijn van VANDENBELD, onze "Nederlandse" wijnmakers uit Frankrijk.

De wijn is nu verkrijgbaar in een proefdoos bestaande uit 2 blanc, 2 rouge en 2 rosé.

Probeer deze doos nú voor € 33,50 ipv € 37,50

Ook is er vanaf heden een lichtzoete variant verkrijgbaar van VANDENBELD:

BISOUS

Een lichtzoete wijn met frisse zuurtjes, gemaakt van Sauvignon, subtiel geurend naar peer. Heerlijk in combinatie met frisse fruitdesserts of lichte kazen.
Boerenkaas

Maak kennis met twee nieuwe boeren kazen:

Boerenkaas Italia:                                                    Heerlijke handgemaakte boerenkaas met Italiaans garnituur

Boerenkaas "Fino Greco":                                          Mooie mild belegen boerenkaas met fenegriek
Çöcklek..... Nieuw!

Een nieuwe tapa!

Çocklek is een traditioneel Turks gekruid kaasbolletje in olie. Lekker als tapa maar ook op een stokbroodje bij de BBQ!

Verrassend anders, verrassend lekker!
Het is Lente

Vandaag is officieel de lente begonnen. Buiten zie je alles weer groen worden en de zon begint te schijnen. En we krijgen "trek" in het voorjaar. Lamsvlees en asperges komen eraan, lekker met een rosé of een witte wijn. Kaatje Jans gaat ook met de seizoenen mee en dat zie je in onze winkels. Kom proeven van het voorjaar!
VANDENBELD

Nieuw bij Kaatje Jans!

Wijnen van Vandenbeld uit de Bergerac in Frankrijk. Deze exclusieve wijnen worden gemaakt door een Nederlands echtpaar. Ze hebben zich ontplooit tot ware wijnmakers en maken topwijnen die kunnen wedijveren met de grote namen als St-Emilion en Pomerol. Deze gebieden liggen dan ook op "flesworp" afstand van hun wijndomein. Buiten het feit dat deze wijn heel erg lekker en van topkwaliteit is, is het wijn met een verhaal. Bent u inmiddels benieuwd geworden naar dit verhaal? Vraag het ons, we vertellen het u graag!

Probeer de wijnen (rood, wit of rosé) nu voor slechts € 5,95 per fles!

Ook verkrijgbaar van Vandenbeld:

BQ wijnen, Bisous, bubbels of dessertwijn.

                Proef en ervaar!
Wat was er eerder...de kip of het ei?

Nieuw bij Kaatje Jans is de Scharrelaer salade. Een goed gevulde ambachtelijke salade van stukjes vers gekookte kip en eieren in een romige saus. Lekker op een broodje of in een sandwich.

Maak nu voordelig kennis met deze salade:

100 gram € 1,39
Carnaval!

Vandaag barst de carnaval los in het Zuiden van ons land!

Veul leut en als ge honger hed witte ons te vinden!

Alaaaffff
Heidi Alp bergkäse

Deze rauwmelkse 48+ kaas komt uit het Bündnerland, de streek die Johanna Spiri inspireerde tot het schrijven van het bekende en al verschillende keren verfilmde boek over Heidi und Peter.

Deze kaas is 5 maanden grotgerijpt en is vol van smaak, een kaas met karakter.

Een alpkaas is iets anders dan een bergkaas. Een alpkaas mag alleen alpkaas heten als deze wordt gemaakt tijdens de rond 100 dagen dat de koeien op de alpweiden, op tenminste 1600 meter hoogte, grazen. De melk moet direct ter plekke tot kaas worden verwerkt. De alpkazen moeten het hebben van een goed gelukte combinatie van grassen en kruiden, maar natuurlijk ook van de kennis van de kaasmaker. Onderzoekers hebben vastgesteld dat alpkazen een duidelijk hoger gehalte aan enkele- en meervoudige onverzadigde vetten bevatten dan "gewone" kazen.

Probeer nú deze Alpenkaas voor € 2,49 per 100 gram
Raclette

Een ware gastronomische Zwitserse traditie. Het Franse woord râcler betekent schaven. Een raclette is eigenlijk het instrument waarmee de kaas wordt geschraapt. Er zijn hele handige apparaatjes voor zoal de mini raclette en de tapas cheese raclette. Combineer de raclette met heerlijk boeren brood, aardappeltjes, rauwe ham, worstjes, rookvlees, augurkjes. Lekker met een Pinot Blanc of Pino Grigio. Succes recept voor een "heerlijk" winters avondje.
Valentijn

Valentijnsdag 14 februari!

Een dag om uw lief te verrassen met een heerlijk ontbijt op bed, flesje Prosecco of doosje bonbons.  Kortom...kom langs bij Kaatje voor uw valentijnslekkernijen, we hebben namenlijk zó veel lekkers in huis!
Pasta met bospaddenstoelen tapenade

Hhmm dat klinkt záálig! Een heerlijk en snel recept met onze eigen bospaddenstoelen tapenade in combinatie met crème fraîche. Twee producten die vanaf 27 januari in de actie zijn. Vraag in de winkel naar de receptflyer of print uit bij de recepten op deze website. En wat handig is.... alle ingrediënten zijn verkrijgbaar bij Kaatje Jans!
Internet actie

Internet actie!

Gratis bakje Filet de Parma!

Voor bezoekers van onze website hebben we een speciale internet actie in het leven geroepen. Bij de "aanbiedingen" vind je een link die je aan kunt klikken om een bon te printen. Neem deze bon mee naar Kaatje Jans en profiteer van deze extra aanbieding exlusief voor bezoekers van www.kaatjejans.nl.
Euroknallers

Volop voordeel bij Kaatje Jans! Van 7 t/m 13 april hebben we weer de welbekende Euroknallers! Veel lekkers voor weinig! Profiteer van onze "heerlijke" aanbiedingen. Kijk bij de aanbiedingen om de Euroknallers te bekijken.
Vier kerst met Kaatje Jans

Wie zit er dit jaar bij u aan tafel met kerst? Dat is Kaatje Jans!

Zij zorgt er voor dat u allerlei lekkere specialiteiten op tafel heeft staan. Want u wilt toch ook uitpakken met de kerst!

Heerlijke feestelijke kazen, vleeswaren, patés, wijnen en ga zo maar door..... Alles om uw kerst tot een culinair spektakel te maken. En onze producten zijn zeer veelzijdig. Neem de buitenlandse kaasjes van de borrel nu eens als nagerecht in de vorm van een kaasplateau. Of verwerk de Parmaham in een mooi voorgerechtje of amuse. Of een heerlijk stukje paté als voorgerecht met wat toast en een salade. Kaatje heeft ideeën genoeg, kijk ook eens bij de recepten!

Fijne feestdagen!
Feestelijke geschenkpakketten

Bent u op zoek naar een leuk geschenk voor het eindejaar dan bent u bij Kaatje Jans aan het juiste adres. Wij hebben een mooie selectie eigentijdse pakketten boordevol food- en non-foodartikelen. En nog belangrijker....ze zijn leuk geprijsd. Dus grijp je kans en verras iemand met een mooi pakket van Kaatje Jans!
Sinterklaas

Het is bijna zover...pakjesavond! Gezellig samen rondom de pakjes met chocomel en banketstaaf. De kindjes aan de pepernoten en de volwassenen halen wat lekker bij Kaatje. Maar blijf wel een beetje in de "style" van sinterklaas natuurlijk. We hebben voor u Serranoham,  Mostoles ham en Chorizo uit Spanje. Speculaaspaté en natuurlijk onze heerlijke roombrie van het huis! Als dat geen heerlijk avondje wordt.....
Kaasfondue

De donkere koude avonden zijn aangebroken. Tijd voor heerlijke kaasfondue. Een fondue is niet alleen makkelijk en leuk om te maken maar het is ook een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Bij Kaatje Jans heeft u alles voor een heerlijke kaasfondue. Niet alleen de kaas en wijn maar ook leuke fonduepannen of bijvoorbeeld de Tapas kaas fondue Swiss. Dit is een kleine versie in een leuke Zwitserse uitvoering geschikt om als tapa/hapje te serveren.

Op onze website vindt u diverse recepten voor kaasfondue. U kunt ook uw eigen versie samenstellen. Wij hebben ruime keuze aan kazen die geschikt zijn voor de fondue. U kunt op deze manier uw eigen smaak aan uw fondue geven. In onze winkels geven ze graag advies hierover.
Spaar mee voor een Delikaatje

Kaatje Jans heeft voor u een leuke spaaractie. Tot en met 4 december krijgt u bij elke € 5,= besteding een stempel. Bij een volle spaarkaart krijgt u tegen de kerstdagen een Delikaatje.

Delikaatje is een heerlijk brood dat bestaat uit speculaasdeeg, amandelspijs, rozijnen, suikerchips en licht gebrande hazelnootjes. Het is licht beboterd en voorzien van sneeuwsuiker.

Een heerlijk feestelijk brood om zo te eten maar nog lekkerder in combinatie met onze Kaatje Jans kaneelboter. Een ware traktatie voor uw smaakpapillen!

Let op: niet alle winkels doen mee met deze actie
Het "heerlijk avondje" komt eraan

Maak het uzelf makkelijk dit jaar zodat u ook lekker kunt genieten van de gezelligheid romdom de Sinterklaas. Bij ons kunt u kant en klare hapjesschalen bestellen in diverse varianten. U kunt kiezen voor tapas, diverse kazen, vleeswaren of een combinatie. Bestel tijdig bij de winkel bij u in de buurt.

Ook voor leuke sintcadeautjes kunt u bij ons terrecht. Een leuk cadeaumandje vol lekkere producten: noten, wijn, kaas, toast, buitenlandse worstjes, bonbons. Maar ook leuke kookboekjes, olijfolie, chocolade fondue of een cadeaubon!

 
De koning der kazen

De bekende Engelse kaas "Blue Stilton" staat bekend als "de koning der kazen". Deze bijzondere blauwaderkaas heeft een fluweelachtige, brosse consistentie en blauwe aderen, en een volle romige smaak met een uitgesproken eigen karakter. Drink bij deze kaas een goed glas port en u heeft dé perfecte combinatie.

Tip: houdt u van een volle smaak? Serveer de kaas op kamertemperatuur. Houdt u van een wat mildere smaak? Serveer dan de kaas gekoeld.
Go Wild

Het culinaire wildseizoen is officieel gestart op 15 oktober en duurt tot eind december. Geniet in deze periode van heerlijke wildgerechten. Bij Kaatje Jans kunt u terrecht voor overheerlijke wildsalade. Een verfijnde salade van gestoofd wild vlees, mandarijn en rozijn. Heerlijk als voorgerecht, lunch of snack. Ook hebben wij een mooi aanbod wildpatés voor u. Combineer met cumberlandsaus en u heeft snel een feestelijk voorgerecht.
Herfst bij Kaatje Jans

Een nieuw seizoen is aangebroken. Je ziet de natuur en het weer veranderen en dat vraagt ook om andere smaken. Daarom hebben we voor u mooie nieuwe herfstproducten geselecteerd.

* Paddestoelen noten gehakt

* Kerrie/peper spek een ware specialiteit uit eigen grill

* Herfstsalade op basis van pestomayonaise met ham, gedroogde tomaat, appel en champignons

* Nieuwe oogst zuidvruchten waaronder vijgen, abrikozen en pruimen

* Vacherin Mont d'Or, een seizoenstopper! Deze AOC kaas van rauwe melk mag alleen in de periode van 15 augustus t/m 31 maart gemaakt worden. De Vacherin Mont-d’Or heeft een karakteristieke smaak door een dunne reep denne- of sparrenschors die om de kaas gewikkeld wordt. Deze ‘hoepel’ houdt de kaas bij elkaar. De kaas wordt in pekel gedoopt en rijpt minimaal 3 weken op sparrenhouten plakken. Tijdens het rijpen wordt de kaas steeds smeuïger. Een hele rijpe Vacherin Mont d’Or schep je leeg met een lepeltje, nadat je de bovenkant er af hebt gesneden.
Gruyère de Savoie

Deze Franse kaas is gemaakt van rauwe avondmelk en heeft sinds 2007 het A.O.C. status. De kaas wordt gemaakt in Frankrijk en Zwitserland. De productietijd ligt tussen mei en september en verloopt volgens eeuwen oud recept. Doordat de koeien het heerlijke bloemrijke gras eten, krijgt de melk een opmerkelijke bloemige kwaliteit die samen met de zorgvuldige productie resulteert in een uitstekende bloemig smakende kaas.

De Gruyère de Savoie die u bij ons koopt is 12 maanden gerijpt en dat komt de kwaliteit zeer ten goede. Vol romig, licht gezouten, fruitig, nootachtig, een karakteristieke neus en je blijft er van eten.....

Nu tijdens onze Euroweken 100 gram voor maar € 2,=
Filet van de maand

Elke maand heeft Kaatje voor u een Filet Americain in de actie!

De filet van de maand mei is Filet Tomaat:

Filet Americain met rode pesto en een topping van gedroogde tomaatjes en kruiden!

Nu 100 gram voor € 1,49
Kaatjes Slanke lijn kaas

Wilt u van de extra feestkilo's af? Kies dan voor onze Kaatjes Slanke lijn kaas. Deze 35+ kaas is zeer mager en zeer smaakvol. Ook verkrijgbaar in diverse smaken zoals kruiden, komijn en mosterd. Zo eet je "lekker" mager!

 
Ik ga op vakantie en neem mee...

Kaas van Kaatje JansU wilt op vakantie toch ook uw vertrouwde Kaatje Jans kaas eten. Dat begrijpen wij! Daarom vacumeren wij graag voor u een stuk kaas zodat u zorgeloos op vakantie kunt!

 
4-Jaargetijden Herfstkaas

Kaatje Jans gaat met de seizoenen mee en heeft voor u de exlusieve 4-jaargetijden kaas.  Vanaf heden is de Herfstkaas verkrijgbaar. Een heerlijke kaas met walnoten en pecannoten, u proeft de herfst. Deze kaas is exclusief verkrijgbaar bij Kaatje Jans.
Spaar voor zomerse cadeau's

Onze webshop is aangepast met nieuwe cadeau's waar u voor kunt sparen. Leuke zomerse artikelen zoals een strandmat, BBQ of badmintonset. Met zulke leuke cadeau's heeft u nog meer reden om bij Kaatje Jans te sparen!
Kaatje Jans Prinsenbeek

Per juni wordt Kaatje Jans Prinsenbeek overgenomen door Niels Vermolen.  Donderdag 3 juni wordt de winkel heropend met feestelijke aanbiedingen. Kom langs en maak kennis met deze enthousiaste jonge ondernemer en profiteer meteen van de leuke acties!

Nieuw in de winkel: koffie-lunchhoek voor een heerlijke drankje en een belegd broodje!

Graag tot ziens bij Kaatje Jans Prinsenbeek!
Hup Holland Hup

De WK koorts slaat toe bij Kaatje Jans. De oranje gekte barst los. We hopen dat Nederland heel ver gaat komen. Natuurlijk gaan we onze kanjers aanmoedigen tijdens de wedstrijd. Hierbij horen ook lekkere snacks. Wat te denken van:

Hup Holland Hup kaas * Wkasie * Filet Africain * Oranje ballen en nog veel meer lekkers.

Dat wordt scoren!
Dé primeur van het jaar...... GRASKAAS

Het is lente en de koeien mogen de wei weer in. Heerlijk genieten van het verse gras. Door het eten van dit verse gras geven de koeien extra lekkere melk omdat het vet in de melk zachter van smaak is. Van deze melk wordt de Graskaas gemaakt. Deze kaas is vol romig en botermals. U proeft de lente!

Nú ook verkrijgbaar in de boeren variant en 35+
9 mei Moederdag

Verras Mama met een heerlijk ontbijtje! Bij Kaatje Jans kunnen ze u daar prima bij helpen. Lekkere broodjes, kaas, vleeswaren, salades.....te veel om op te noemen. Kortom alle ingrediënten om van het ontbijt een succes te maken. En vergeet niet een lekker doosje bonbons, flesje prosecco of een leuk kookboekje mee te nemen! Daar worden moeders helemaal blij van!  Makkelijk hè....u hoeft alleen maar naar Kaatje Jans!

 
Asperges!

Het witte goud is weer verkrijgbaar. De eerste asperges uit de volle grond zijn in Brabant gestoken, het aspergeseizoen is officieel geopend. Geniet er volop van want het duurt maar tot 24 juni. Asperges zijn niet alleen lekker maar ook zeer gezond. Vele toepassingen zijn mogelijk. Combineer de asperge met onze beenham van het huis, een eitje en een botersausje. Of gegratineerd met onze Ouwe Jans Excellent kaas. Kortom we hebben vele heerlijke producten om uw asperge te begeleiden tot een heerlijk gerecht! En tot slot... proef zeker eens de asperge ham ei salade, zeker weten dat u hier voor terug komt!

Kijk ook eens bij onze recepten!
Prijzencircus

Van 8 t/m 21 april is het prijzencircus bij Kaatje Jans. Mooie producten tegen zeer scherpe prijzen! Met als hoofdact de Bekroonde Boerenkaas van 2010! Deze boerenkaas is als beste beoordeeld en speciaal voor u geselecteerd. Nú verkrijgbaar bij Kaatje Jans!

Klik op  "aanbiedingen" om onze prijzencircusfolder te bekijken. 

 
Paasinspiratie

Wat eten we met pasen? Pasen is een mooie gelegenheid om eens lekker uit te pakken met eten. In onze winkels kunt u zich helemaal laten inspireren voor het paasontbijt, brunch of zelfs diner. We hebben een bijzonder assortiment aan mooie en vooral lekkere paasproducten om uw maaltijd compleet te maken. Quiches, salades, paaspaté en de Cum Laude boerenkaas 2011 (De grote winnaar in de finale van beste boerenkaas van Nederland!). Kortom, keuze genoeg bij Kaatje Jans!

Vrolijk Pasen!
Aspergewijn 2011!

De Confrerie de L'Asperge Limbourgondie heeft de Ferret wijn gekozen tot Aspergewijn 2011.

De Ferret is een aromatische witte wijn met een exotische geur met iets van citrus en vlierbloesem en in de smaak grapefruit en wit sappig fruit. Afgerond met een mooie zuurbalans. Heerlijk bij aspergegerechten!
Tynjetaler

Deze friese kaas is nieuw in ons assortiment. Een bijzondere kaas van Friese grond. Romig en ietsjes zoet met een knipoog naar de Zwitserse Alpen. Deze jong belegen boerenkaas heeft een licht pittige nasmaak. Nú ter kennismaking in de winkels!

 
In winterse sferen met ... Glühwein

Maak uw eigen glühwein met de speciale glühwein kruiden zakjes die momenteel in onze winkels verkrijgbaar zijn.

Neem 1 fles Kaatje Jans huiswijn rood en voeg hier 75 gram rietsuiker aan toe. Verwarm dit geheel tot de suiker is opgelost. Hang het kruidenzakje erin en laat even trekken.......en voila een heerlijjke glühwein! Laat de winter nog maar even duren!
Kaatje Jans is de beste van Nederland!

Verswinkel "Kaatje Jans" Marlou Segers te Hulst mag zich prijzen tot de NUMMER 1 van Nederland.

Met de Nationale winkelwedstrijd is Marlou Segers bekroond in diverse catergoriën:

1e in de categorie beste vleeswarenspecialist

1e in de categorie beste notenspecialist

4e in de categorie beste foodspecialiteiten winkel

Gefeliciteerd met deze topprestatie!

Voor kwaliteit moet u bij Kaatje Jans zijn!

 
Opening Kaatje Jans Waalre

Op 8 oktober 2009 opent Kaatje Jans in Waalre haar deur in Winkelcentrum De Bus 1. Wij heten u van harte welkom in onze winkel.
Op vakantie?

Neem uw vertrouwde Kaatje Jans kaas mee op vakantie. Vraag in de winkel of ze de kaas voor u vacumeren zodat u hem probleemloos mee op reis kunt nemen. Heerlijk op vakantie met het "lekkere" van thuis!

Bekijk de unieke franchiseoptiesVuursteen website CMS Breda © 2018 - Kaatje Jans - Disclaimer