Notenbrood met stilton

Bereiden

Bak de bacon krokant in wat olie.

Rooster het brood onder de (contact)grill of in een broodrooster.

Bestrijk het brood met roomkaas en leg daarop wat veldsla

Verkruimel de stilton erover.

Halveer de druifjes en snijdt de peer in plakjes en verdeel over de stilton.

Hak de noten grof en meng met 4 eetlepels dulce de leche

Verdeel dit over de boterhammen en leg er een reep bacon op.

Nog een paar blaadjes veldsla als finishing touch en klaar is Kaatje.

Ingrediënten

Lunchgerechtje voor 4

  • 4 plakjes bacon
  • 4 sneetjes rozijnen of rozijnen notenbrood
  • Verse roomkaas
  • Veldsla
  • 200 gram stilton
  • 100 gr blauwe druifjes zonder pit
  • 1 handpeertje
  • 50 gr walnoten
  • 2 eetlepels dulce de leche (Argentijnse Karamelpasta)