serrano ham beignets

Bereiden

 

Snij de serranoham in blokjes.

Rasp de Manchego

Snijd de kruiden fijn 

De oliebollenmix bereiden volgens verpakking

voeg na het mengen de  ham, kaas en kruiden toe en meng goed door en breng op smaak met peper en zout.

Laat het geheel volgens de verpakking rijzen.

Maak met 2 dessertlepels of een kleine ijsboltang mini oliebolletjes en frituur deze op 180 graden in +- 2 minuten lichtbruin en gaar

Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer ze meteen.

Combineer eventueel met zelfgemaakte olijfmayonaise.

Dit is tapas maar dan anders.

 

Ingrediënten

Hapje voor 40 stuks

  • 125 gr serranoham dikke plakken
  • 75 gr manchego 
  • 2 eetlepels bieslook
  • 2 eetlepels peterselie
  • zout en peper
  • 1 pak oliebollenmix