Over Kaatje Jans,
dé formule voor franchisers

Kaatje Jans is een delicatessenwinkel met een herkenbare uitstraling. Kaatje Jans heeft een breed assortiment aan binnen- en buitenlandse kazen, vleeswaren, delicatessen en wijnen. Veel van deze producten worden onder eigen naam en label verkocht. Kenmerken van het assortiment zijn versheid, kwaliteit en vernieuwend.

De winkelformule staat voor kwaliteit en innovatie van zowel product als de uitstraling. Kaatje Jans is de delicatessenformule waarin eenieder zich prettig voelt en zin krijgt om lekker te gaan eten. Daartoe komen sfeer, gastvrijheid en vakmanschap samen in de winkel. Om dat te bereiken geeft Kaatje Jans haar winkels een open sfeer en zijn de winkels telkens weer verassend.

Wanneer u toe bent aan een nieuwe stap in uw leven en besluit om zelfstandig ondernemer te worden, dan biedt Kaatje Jans u een perfecte mogelijkheid. Kaatje Jans biedt u als aankomend zelfstandig ondernemer de kans om een eigen winkel te starten in de foodbranche met een interessant en lekker assortiment.

Kaatje Jans steunt haar ondernemers met een uitgekiend concept dat gebaseerd is op samenwerking tussen de ondernemer en de organisatie. Kaatje Jans zorgt voor de randvoorwaarden achter de schermen en u als ondernemer voert het bewind in de winkel.

say-cheese

De voordelen bij Kaatje Jans

 • Uniek assortiment kwaliteitsproducten
 • Eigen merk
 • Productpresentatie die klanten doet watertanden
 • Sfeervolle winkelformule waar klanten zich thuis voelen
 • Een organisatie met goede ondersteuning.

Interesse?

Neem contact op voor meer informatie omtrent de franchise mogelijkheden.

  Kaatje Jans
  John Scheerhoorn     

  Gouden Rijder 2,

  4879 AW Etten-Leur    

              

  Tel: 076 – 503 4852 

  Fax: 076 – 501 82 34
  info@kaatjejans.nl