Paddenstoelen frittata

Bereiden

Oven voorverwarmen op 175 graden Celsius

Eieren met Ricotta,peper en zout los kloppen.

Paddenstoelen in plakjes snijden, olie verhitten in koekenpan en hierin de paddenstoelen 5 minuten bakken. Op het laatste moment even de knoflook en tijm meebakken.

Paddenstoelen in een ingevette ovenschaal of bakvorm verdelen. Ei-mengsel er overheen schenken.

Tomaatjes verdelen en bestrooien met de feta.

Zet het gheel in de oven voor +/- 20 minuten tot gaar en bovenkant licht bruin

Serveer direct met een frisse groene salade

Dat is weer een lekker recept van Kaatje.

Ingrediënten

Hoofdgerecht voor 4

  • 150 gr ricotta
  • 6 eieren losgeklopt
  • zout, vers gemalen peper
  • olijfolie
  • 2 teentjes geperste knoflook
  • 400 gr kastanje champignons, of mix paddestoelen
  • verse tijm
  • 200 gr kerstomaatjes gehalveerd
  • 75 gr fetakaas verkruimeld