Kaatje Jans Geldrop

Gezellig sjoppen bij Peter in Geldrop

 

10 jaar geleden heb ik Enschede verlaten om in Geldrop Centrum een delicatesse kaaswinkel te beginnen. Een droom die ik altijd al had maar die dus realiteit is geworden. Ik heb mijn schouders eronder gezet en gezocht naar mogelijkheden om Kaatje Jans tot een succes te maken.

 

Nu, 10 jaar later, heb ik mijn winkel een mooie opknapbeurt gegeven en run deze nu samen met mijn personeel “een stel enthousiaste vakmensen”
Als team bruisen we van de energie en geniet ik elke dag van mijn werk.
Ik wil vooral Kaatje Jans regionaal op de kaart zetten. We zijn altijd druk bezig met nieuwe plannen te ontwikkelen om te kunnen blijven verrassen.

 

 

Waarom een delicatesse kaaswinkel?

“Het was een logisch gevolg van mijn carrière bij Unilever en de interesses die ik van huis uit heb meegekregen. Het past gewoon bij mij. Aan de ene kant ben ik heel avontuurlijk en wil ik niet vastroesten in routine, maar ik houd ook van het kneuterige. Ondernemerschap houdt me scherp en ik geniet van de contacten die ik heb met mijn klanten. Het ‘ons kent ons’ gevoel vind ik heel prettig. Bovendien heb ik een voorliefde voor de producten die wij verkopen.” De mensen in Geldrop zijn overigens heel leuk. Je weet wat je aan elkaar hebt. Ik vind het gemoedelijke van een dorp heel prettig. De omzet wordt je echt gegund.”

 

 

Waarvoor kan ik bij Kaatje Jans terecht?

“Voor vakmanschap en hoge service. Wij weten veel maar als we het niet weten willen we dat graag voor onze klanten uitzoeken. We hebben niet alleen alle soorten kazen maar ook vleeswaren zijn een specialiteit van ons. Onze groothandel in Etten-Leur produceert haar eigen producten in Kaatjes Keuken. Wij kunnen de productie aan laten passen door feedback van onze klanten door te geven. De salades, gehaktbroden, hammen en paté zijn allemaal puur van smaak met herkenbare structuur, iets wat je niet in de supermarkten vindt.

 

Loop eens binnen voor:
  • Belegde broodjes
  • Kazen Vleeswaren
  • Wijnen
  • Noten
  • Relatiegeschenken
  • Tapas & Olijven
  • Bonbons
  • Verse thee

 

Adres
[wpsl_address id="720" url="false" directions="true"]
Openingstijden
[wpsl_hours id="720"]
[wpsl_map id="720" width="100%" height="350" zoom="18" map_type="roadmap" map_type_control="false" map_style="default" street_view="false" scrollwheel="false" control_position="left"]

Winkel impressie