Kaatje Jans Helmond

Welkom bij Kaatje Jans Helmonds lekkerste!

  

Het delicatessenhuis waar je heerlijk rond kan dwalen tussen binnen- en buitenlandse kazen, ambachtelijke vleeswaren, vers gebrande noten, bonbons, ambachtelijke salades, tapenades & olijven.

Of wat denk je van een rijkelijk belegd broodje, waarvan je onderweg, op kantoor of thuis kan genieten?! Het liefst met de snoet in de zon.

We hebben een lijst met specials. Probeer ze allemaal of bestel ze op voorhand via info@kaatjejanshelmond.nl of bel met de winkel op 0492-347906.

En denk je ter plaatse, oh….dit lekkers wil ik heel graag cadeau geven, dan halen wij alles uit de kast om samen met u, er een schitterend cadeautje van te maken.

Denk hierbij ook aan al uw relatiegeschenken.

 

Bij een speciaalzaak horen natuurlijk toppertjes uit eigen keuken. Dat is onze kracht.

Achter Kaatje Jans zit namelijk een keuken waar alles dagelijks vers bereid wordt door een team van koks die smaken weten te combineren waarvoor je elke dag een bezoek aan de winkel brengt.

Wat je bij ons echt niet mag missen zijn de zelfgebakken toastjes, huisgemaakte eiersalade, kaasspreads, Helmondse dip, en knabbelspek.

Daar rijd je serieus voor om! Parkeer de auto voor de deur, en kom culinair shoppen bij Kaatje Jans Helmonds Lekkerste.

Wij verwelkomen u graag.

 

Ron & Christel 

Adres
[wpsl_address id="617" url="false" directions="true"]
Openingstijden
[wpsl_hours id="617"]
[wpsl_map id="617" width="100%" height="350" zoom="18" map_type="roadmap" map_type_control="false" map_style="default" street_view="false" scrollwheel="false" control_position="left"]

Winkel impressie