Kaatje Jans Tilburg

Hallo kaas & delicatessen liefhebbers!

 

Even voorstellen wij zijn Herman en Melody de Bruin. 

Wij runnen sinds september 2000 met veel plezier onze kaas en delicatessenwinkel Kaatje Jans op het Wagnerplein 26 in Tilburg.

 

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit Hollandse kaas ruim 30 soorten…….koe, geit, schaap, boeren, 30+ en diversen kruidenkazen.

 

Daarnaast biedt ons buitenlands kaasassortiment ook een ruime keus, branden wij onze noten zelf in de winkel en hebben wij lekkere schep verse salades waarvan een groot deel uit de centrale keuken komt van onze hoofdleverancier! Je kunt ze herkennen aan het Puur Kaatje logo.

 

We zijn trots op onze zelfgemaakte kaassalade, al vele jaren een begrip in en buiten Tilburg. Kom de kwaliteit maar eens proeven.

 

Ook voor een goede fles wijn, diversen patés, vleeswaren, olijven en relatie geschenken kun je bij ons terecht.

Kom eens langs en aanschouw de mogelijkheden, en mocht je zelf iets willen samenstellen dan luisteren wij graag naar jullie wensen en pakken het met liefde en plezier voor je in.

 

Heb je iets te vieren dan kan Herman hier natuurlijk een lekkere kaas/tapas plank voor maken, makkelijk en lekker!

 

Guilde des Fromagers aux pays-bas.

In het Nederlands het “KAASGILDE” Herman is als lid benoemd tot dit gilde. Het Kaasgilde is een vereniging die tot doel heeft het gebruik van Franse en buitenlandse kaas in de meest brede zin te bevorderen. Zij tracht dit doel te bereiken door het geven van voorlichting op velerlei wijze over Franse kaas en overige Buitenlandse kaas.

 

Heel graag tot ziens in onze winkel,

Herman & Melody

Adres
[wpsl_address id="731" url="false" directions="true"]
Openingstijden
[wpsl_hours id="731"]
[wpsl_map id="731" width="100%" height="350" zoom="18" map_type="roadmap" map_type_control="false" map_style="default" street_view="false" scrollwheel="false" control_position="left"]

Winkel impressie