Smaakhuijs by Kaatje Jans


Welkom bij Smaakhuijs by Kaatje Jans

 

In het Brabantse Etten-Leur  in het overdekte stadshart van Etten-Leur is de Kaatje Jans winkel van mij “Cedric Koetsenruijter” gevestigd.

 

Een sfeervolle winkel met een ruim assortiment met al het lekkers op gebied van vers van wat u in een delicatessenwinkel mag verwachten.

  

Het stadshart  is op, onder en rond het voormalige rijkswegtracé verrezen. In het totale centrumplan zijn 1.000 ondergrondse parkeerplaatsen, 13.500 m² winkelvloeroppervlak, 2.000 m² horeca, 400 woningen en 10.000 m² kantooroppervlak gerealiseerd.

 

Aan de rand van het overdekte centrum aan de sfeervolle Molenstraat met mooie exclusieve winkels en horeca vindt je ook de winkel kaatje Jans.

 

Stap gerust eens binnen en laat u verleiden door de mooie specialiteiten, een royaal assortiment Hollandse en buitenlandse  kazen waaronder een keur aan boerenkazen met elk hun eigen specifieke karakter.

 

De lekkerste vleeswaren vers van het mes, uit alle windstreken en voor ieder wat wils.

 

Daarnaast nog heerlijk vers brood in samenwerking met een plaatselijke bakker en ook voor uw snoepmomenten moet je bij ons, Smaakhuijs by Kaatje Jans, in Etten zijn.

 

Chocolade, noten en bonbons.

We hebben  ook nog een aantal huisgemaakte specialiteiten maar dat vertel ik graag zelf als u ben mij in de winkel komt.

 

Eigenlijk is het simpel, Kaatje maakt uw dagje lekker eten compleet.

 

Culinaire groet,

Smaakhuijs by Kaatje Jans

Cedric Koetsenruijter

 

info@smaakhuijsbykaatjejans.nl

Adres
[wpsl_address id="763" url="false" directions="true"]
Openingstijden
[wpsl_hours id="763"]
[wpsl_map id="763" width="100%" height="350" zoom="18" map_type="roadmap" map_type_control="false" map_style="default" street_view="false" scrollwheel="false" control_position="left"]

Winkel impressie