Kaatje Jans Princenhage

Gelegen aan de pittoreske Haagse Markt, één van de mooiste plekjes in Breda met gratis parkeergelegenheid recht voor de deur.

 

Een plek waar alle smaken samenkomen en  sfeer en beleving de boventoon voeren, waar u terecht kan voor een goed advies en gastvrijheid en service nog vanzelfsprekend is.

 

Wij hebben een ruim assortiment fijne vleeswaren, buitenlandse kazen, Hollandse kazen, eigen vers gebrande noten, Boulanger bonbons, slagroom en chocolade truffels van Smits, wijnen en port, salades, olijven en vers belegde broodjes.

 

Voor een leuk en vooral lekker cadeaupakket bent u ook bij ons aan het goede adres, keuze in verschillende soorten en maten. Tevens is er de mogelijkheid om zelf je pakket samen te stellen. Speciaal in de decembermaand hebben wij een mooi en gevarieerd assortiment kerstpakketten.

 

Ook verzorgen wij lunches voor bedrijven, af te halen in onze winkel maar wij  kunnen uiteraard ook bezorgen , kijk hiervoor ook eens op onze website www.kaatje-jans.net of download onze eigen Kaatje Jans app in de appstore of 

Google Play store.

 

Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

Kaatje Jans Princenhage staat garant voor kwaliteit met eerlijke ambachtelijke producten.

Met vriendelijke groeten,

Barry Nouwens & team Princenhage

Adres
[wpsl_address id="706" url="false" directions="true"]
Openingstijden
[wpsl_hours id="706"]
[wpsl_map id="706" width="100%" height="350" zoom="18" map_type="roadmap" map_type_control="false" map_style="default" street_view="false" scrollwheel="false" control_position="left"]

Winkel impressie