Mais kaas pannekoekjes

Bereiden

Meng bloem, bakpoeder,sambal, eieren en melk samen met peper en zout tot een glad beslag.

Snijd de jong belegen boerenkaas in kleine blokjes en meng deze samen met de mais door het beslag

De paprika in olie stoven tot ze zacht zijn en dan pureren. Voeg eventueel wat kippenbouillon toe om een mooie sausdikte te krijgen. 

Bak van het beslag kleine pannenkoekjes in hete boter 

Houdt ze warm in een oven op 140 graden.

Serveer de pannenkoekjes met de paprikasaus

Lekker met rucola salade met avocado en kerstomaatjes

Ingrediënten

Lunchgerechtje voor 4

  • 125 gr bloem
  • 2.5 dl melk
  • 2 eieren
  • 1.5 tl bakpoeder
  • zout en peper
  • 1 tl sambal
  • 250 gr maiskorrels
  • 150 gr jong belegen boerenkaas 
  • 2 rode paprika’s
  • zonnebloem olie