Kaatje Jans Deurne

Meer dan kaas,…….veeeeel meer dan kaas!!

Voor de lekkerste kaas en delicatessen ga je natuurlijk naar Kaatje Jans Deurne. Na een afwezigheid van meer dan 10 jaar opende Angelo Bots einde juni 2021 weer een verwenwinkel in het hart van Deurne. Op huisnummer 16 van de Stationsstraat verrees een splinternieuwe en moderne kaas en delicatessenzaak.

In deze mooie, moderne zaak vindt je niet alleen de hoogste kwaliteit Hollandse en buitenlandse kazen. We bieden een groot pakket aan lekkernijen zoals, vers gesneden vleeswaren, huisgemaakte salades, een ruim assortiment bonbons en luxe chocolade, vers gebrande noten, de mooiste wijnen en lekkerste Belgische speciaal bieren, olieën en dips, een groot assortiment vers belegde broodjes, borrelplanken, cadeau pakketten en nog veel meer………..

U bent van harte welkom voor uw dagelijkse boodschappen. Ook bieden wij alles voor een gezellige avond, een feest(je), en de feestdagen. Voor bedrijven bieden we vers belegde broodjes voor de “broodjesdag”, de zakelijke lunch, borrelplanken voor o.a de vrijdagmiddag borrel of een receptie, cadeaupakketten voor jarige medewerkers en jubilarissen, kerstpakketten en nog zoveel meer.  Vraag hiervoor naar de eindeloze mogelijkheden. Wij zien u graag in onze winkel en webshop. 

 

https://deurne.kaatjejans.nl/

 

Team Kaatje Jans Deurne.

 

 

Adres
[wpsl_address id="2111" url="false" directions="true"]
Openingstijden
[wpsl_hours id="2111"]
[wpsl_map id="2111" width="100%" height="350" zoom="18" map_type="roadmap" map_type_control="false" map_style="default" street_view="false" scrollwheel="false" control_position="left"]

Winkel impressie